dinsdag 15 januari 2008

Russische investeerder voor VVV-Venlo?

Vandaag zijn er berichten in de media verschenen over een mogelijke investeerder uit Rusland die VVV-Venlo wil ondersteunen. Deze berichtgeving bleek uiteindelijk onjuist te zijn lucht gegrepen.

Voorzitter Hai Berden en directeur Algemene Zaken Marco Bogers hebben vanmiddag tegenover de redactie van de website van VVV-Venlo verklaard dat er geen contacten zijn met een mogelijke Russische investeerder.

“Regelmatig zijn er speciale gasten bij wedstrijden en tegen Ajax was dit een persoon uit Rusland. Hier hoeft niemand consequenties aan te verbinden. Het is jammer dat er zulke wild-west verhalen in de media verschijnen, want iedereen heeft er dan zo zijn eigen verhaal over”, aldus Marco Bogers.

Wellicht dat het een onderdeel is van de Amstel Campagne "Amstellovitch" waar je als winnaar in de huid van deze "puissant rijke Rus" kan kruipen en een voetbalklassieker in Nederland, Engeland, Spanje of Italië kan bezoeken.

Abramovitch was het in ieder geval niet, die zit met zijn nieuwe duifje , tevens supermodel, Daria Zhukova, op zijn jacht, de Ecstasea, dat in de haven van het Caraïbische vakantie-eiland Saint-Barthélemy voor anker ligt.

Dat levert uiteraard romantische kiekjes op om bij weg te dromen. Abramovich vergeet daarbij niet af en toe te denken aan zijn ploeg Chelsea. De twee werden dan ook gespot in blauwe zwemkledij, de clubkleur van Chelsea.

Geen opmerkingen: