donderdag 24 januari 2008

'Engels International Alain Smith had orale sex met 18-jarig model'

Voetballers staan dagelijks in de de schijnwerpers. Hoe groter de competitie, des te meer aandacht er is.
Spaanse, Italiaanse, Duitse maar ook Nederlandse media zitten bovenop de sport, met name boven op de spelers. De Engelse sport tabloids spannen echt de kroon.

Zo komt de News of the World met een wel heel opmerkelijk verhaal, inclusief sexy fotoshoot van één van de hoofdrolspelers.

"Teenage model" Sophie Bovington-Kerr zegt met Engels international Alan Smith orale sex te hebben gehad op de avond voor de cruciale (verloren) interland tegen Kroatië.

Het model was net klaar met een fotoshoot met een aantal andere modellen in een hotel, waar toevallig ook Engelse internationals verbleven. Daar ontmoette zij Alan Smith, ze wisselden nummers uit en voor ze het wist werd ze door Smith overgehaald om de toiletten op te zoeken.

Met enige tegenzin gaf het model Smith orale sex, maar voelde zich toch verplicht dit te melden bij één van Engelands grootste roddelkranten. Als bewijs had zij onder andere pittige sms'jes bewaart en een foto van haar en Smith.

Al eerder kwamen diverse Engelse internationals negatief in het nieuws, daar zij tussen twee belangrijke interlands flink hadden gefeest met veel drank en vrouwen.

De tabloids houden deze spelers mede verantwoordelijk voor het verlies tegen Kroatie, waardoor Engeland zich niet kwalificeerde voor het EK in Zwitserland - Oostenrijk.

Voor de geïnteresseerden: De fotoshoot van Sophie Bovington-Kerr


Geen opmerkingen: