dinsdag 17 juni 2008

Wie is er nog meer klaar met Bert Maalderink?

De man die ooit Dick Advocaat 'Dickie Dik' durfde te noemen, staat weer eens negatief in de schijnwerper. Onderstaand stuk bewijst wederom dat NOS verslaggever Bert Maalderink een vervelende en arrogante journalist is. Journalisten die al jaren in het vak zitten moet niet denken dat ze daarom ook verstand van voetbal hebben. Dit geldt zeker voor Bert Maalderink, die altijd met zijn suggestieve of gesloten vragen de geïnterviewde, maar met name de kijker irriteert.

Marco van Basten is inmiddels wel een beetje klaar met Maalderink, en terecht! De Bondscoach is altijd erg geduldig in interviews en persconferenties, maar in het onderstaande fragment is de maat voor van Basten dan ook echt vol.

Kennelijk ben ik niet de enige die er zo over denkt, gezien de postings op Flabber, Spits, Sportcafe en Opinieleiders. DJ Rob Stenders is kennelijk een billenmaatje van Maaldrink, aldus de berichtgeving op Sportwereld.

Wat mij betreft kan Maalderink een enkeltje Siberië krijgen, wat jij? Bekijk hieronder het fragment:

3 opmerkingen:

Daan Jansonius zei

Bert Maalderink is een arrogante, vervelende en zelf ingenomen man.

Ik ben het echter niet met je eens dat Van Basten een engel is tijdens de persconferenties, soms roept hij dit soort situaties ook over zichzelf af.

Laurens zei

Ik zei dat Van Basten geduldig is en altijd netjes vragen beantwoord, maar niets over de inhoud van zijn teksten.

Ik denk dat hij wel eens amtwoord met de gedachte: dommer vragen, krijgen domme antwoorden..

Daar kan hij wellicht wel bepaalde zaken over zich afroepen..

Poker Rules zei

Charming idea