zaterdag 20 december 2008

'Allianz Arena ingestort!'


Bayern München fans zijn 'not amused' met bovenstaande viral video ter promotie van de film "The day the earth stood still". Bayern München sloot zich aan bij de mening van de fans: “Niemand heeft hiervoor onze toestemming gevraagd en wij zullen dan ook uitzoeken of wij hier stappen tegen kunnen nemen”, verklaarde de Beierse club.

vrijdag 19 december 2008

Doodslag op het voetbalveld!


Eddy Treijtel AKA Eddy Twijfel (maakte wel eens een blunder) van Feyenoord deed het ruim 25 jaar geleden in de kuip, nu was de Argentijn Gaston Aguirre die tijdens eens een wedstrijd een einde aan het leven van een vogel maakte. Zijn slap ingeschoten schot was hard genoeg om een duif aan flarden te schieten. Aguirre toonde na afloop wel "berouw": "Nu zal ik altijd herinnerd worden als de voetballer die een vogel heeft vermoord…

donderdag 18 december 2008

Bijzondere vrije trappen

De kunst van vrije trappen nemen zit hem voornamelijk in een goede trap, maar zeker in heel, veel trainen. Hier een mooi compilatie van bijzondere vrije trappen



Tricky Free Kicks - video powered by Metacafe

donderdag 11 december 2008

FXXX!

Met deze reclame uiting zwaait Nike Klaas Jan Huntelaar uit, volgens Nike is dit de algemene reactie van de Ajaxfan.

donderdag 4 december 2008

Vídeo: Huntelaar, especialista en golazos de tijera y chilena

Klaas Jan Huntelaar is vandaag gepresenteerd aan de Spaanse pers en de fans van Real Madrid. Huntelaar beloofde "muchos goles", iest wat uiteraard werd gewaardeerd door voorzitter Calderon en consorte.

De Spaanse sportkrant Marca verwacht ook veel goals en met name "muchos golazos de tijera y chilena", oftwel de omhaal, die Huntelaar regelmatig inzet. De Spaanse krant vermelde daarbij onderstaande video, die ondertussen al meer dan 100.000 keer bekeken is op Marca.es: