dinsdag 8 juli 2008

Nike Football Widget


Nike Football is de laatste tijd los op video gebied. Bijna wekelijks post Nike nieuwe videos via hun Youtube Channel. dat zijn er nu zo veel dat Nike een widget heeft ingezet om deze wat makkelijker aan de man te brengen. Zo kan je all laatste videos bekijken en deze via een paar klikken plaatsen binnen jouw favoriete sociale netwerk.

vrijdag 4 juli 2008

Verborgen camera: Cesc Fabregas en zijn 6e zintuig

Een beroemde Britse sport psycholoog testte onlangs de zintuigen van Arsenal middenvelder Cesc Fabregas en kwam erachter dat hij in het bezit is van een zesde zintuig.

Fabregas moest zich sterk concentreren op een een voorwerp en daarbij zich indenken dat het voorwerp een bal is. Op dat moment gebeurt er wel iets heel merkwaardig....of toch niet?



De video is onderdeel van de The Cesc Fabregas show, gesponsord door Nike

donderdag 3 juli 2008

Top 20 best verdienende voetballers

Forbes, het tijdschrift dat bekend staat om het ieder jaar samenstellen van een lijst met de rijkste mensen van de wereld, heeft een top 20 gemaakt met de best verdienende voetballer ter wereld.

Hekkensluiter is veteraan en tevens Duits doelman Oliver Kahn, die zijn doel probeert schoon te houden voor een slordige 7,5 miljoen euro per jaar. Opvallend is de vierde plaats voor Ronaldo, door velen al afgeschreven, maar AC Milan en diverse sponsors schrijven gezamenlijk nog ieder jaar 15,5 miljoen euro bij, alhoewel de verwachting is dat de Braziliaanse spits komend seizoen geen Rossoneri meer is. In de top 20 vinden wij geen Nederlandse sterren terug, iets wat een aantal jaren geleden nog wel anders was.

De onbetwiste nummer 1 in de top 20, is David Beckham. Naast een goede voetballer is Beckham ook nog een slimme zakenman, zo krijgt Beckham commissie op elk verkocht kaartje voor de wedstrijd en voor elk verkocht shirt met rugnummer 23 van LA Galaxy.
Bekijk hier de top 20

No. 1
David Beckham Age: 33
Nationality: English
Club: Los Angeles Galaxy
Earnings (m): $48.9, 24.4 pounds, 35.7 euros

woensdag 2 juli 2008

Ajax shirt swap actie op leidseplein (video)

Het nieuwe Ajax shirt is gepresenteerd en de meningen zijn gelijk al verdeeld. Op het Leidseplein werden de shirts uitgedeeld, als zijnde guerrilla actie. Uiteraard wordt dat gefilmd en levert de volgende beelden op: