woensdag 28 mei 2008

Bootyful Game

Met de Viral video 'The Bootyful Game' laat Burger King een aantal zeer aantrekkelijke voetbalsters zien, die uiteindelijk toch niet zo mooi blijken te zijn..

Is voetbal lelijk geworden? Bekijk de video en zeg jij het maar!

maandag 26 mei 2008

Windass schiet Hull City naar de Premier League

Hull City speelt volgend jaar in de Premier League. In de finale van de play-offs versloeg de nummer drie van het Championship Bristol City met 1-0, waarmee de derde en laatste promotieplek werd veiliggesteld. West Bromwich Albion en Stoke City promoveerden eerder al direct naar de hoogste Engelse voetbalklasse.

Opvallend was dat ook voor deze wedstrijd, het nieuwe Wembley Stadion in zijn geheel was uitverkocht!

De promotie betekent de eerste keer in de 104-jarige geschiedenis van de club dat het hoogste niveau in Engeland wordt bereikt. Hull City had de finale op Wembley bereikt door twee keer van Watford te winnen. Bristol, de nummer vier van de reguliere competitie, won twee keer van Crystal Palace.

De 39-jarige aanvaller Dean Windass, die zeventien seizoenen geleden bij Hull City zijn voetballoopbaan begon en daar vorig jaar terugkeerde, volleerde een afgemeten voorzet in een keer uit de lucht in de Bristol-goal.

Bekijk hieronder de goal:

maandag 19 mei 2008

Cesc Fabregas in de fik!

Sinds kort circuleert er een nieuw video commercial van Nike waarbij Cesc Fabregas in de fik wordt gestoken die vervolgens een balletje hoog houdt.

De video is een promotie voor een nieuwe marketing actie van Nike, de Cesc Fabregas Show. Dit TV-format zal binnenkort op SkySports te zien zijn.

De video is op zich o.k, het zegt alleen nog niets over hoe het TV-format er uit gaat zien, of kunnen we meer van dit soort experimenten verwachten?